Inspirujte se: Alex Fráňová

Alex Fráňová (alexfranova) je žena, která si našla svou cestu světem péče o krásu a dokázala ji proměnit ve vášeň i úspěch. Její přirozený smysl pro styl a cit pro detail si získal obdiv mnoha žen, které sledují její každodenní rutiny a tipy na péči o pleť. V rychlém inspirativním rozhovoru jsme se s respektovanou blogerkou a úspěšnou podnikatelkou blíže podívali na její aktuálně oblíbené kosmetické produkty a tipy. Alex nás zve do světa, kde krása není jen o vzhledu, ale i o pocitech, které přináší.

Dohodli jsme se, že nebudeme mluvit na téma „ach, léto nám končí“…

Protože srpnem nic nekončí. Já jsem sice podzimní člověk, ale věřím, že před sebou máme ještě hodně krásných týdnů, a mnozí z nás ještě čekají na několik cest k moři a za sluncem.

Takže s čím (za mořem a sluncem) cestujete vy? Vždycky je inspirativní a i hodně zábavné zvědavě nahlížet do obsahu kabelky.

U mě je jedno, jestli cestuji za sluníčkem, nebo skandinávským pošmournem, v kabelce mám většinou stejný obsah. Pár let zpět jsem objevila luxus v podobě buněčné vody ve spreji od Institut Esthederm, a od té doby je mou kabelkovou stálicí. Je dostupná i v balení, které můžete mít na palubě letadla. Okamžitě po aplikaci dokonale hydratuje a dodává buňkám energii. Používám ji pro zesílení hydratačního účinku kosmetiky a je už neodmyslitelnou součástí mé denní beauty rutiny. Vždy mám při sobě také Volumising Lip Perfector od MZ Skin, protože jeho název nepřehání ani trošku. A hedvábnou gumičku do vlasů. Rychlé sepnutí můžete potřebovat kdykoli, a hedvábí vlasy ani sebeméně nepoškodí a nepomačká. Do hedvábí od Slip jsem zamilovaná od momentu, kdy jsem na vlastní „kůži, vlasy a tak dále“ poznala rozdíl!

Hledání beauty inspirace ve sledování soukromí se ukazuje jako zábavné. Co bychom tedy našli za kosmetiku u Alex na kancelářském stole?

V první zásuvce:) Krém na ruce, asi jako u každé z nás. „Léto“ si dělám díky luxusnímu Cote d’Azur od Oribe. Je to jeden z kroků perfektní péče o ruce této legendární americké značky a vedle účinku na krásné ruce miluji i elegantní balení se zlatým válečkem na vymáčknutí krému. I ten má právo vypadat stále dokonale:) Rozhodně mám i skvělý suchý šampon Volume Powder od Sachajuan. Vlasy okamžitě odmastí a vrátí jim objem. Je to dokonalé, když míříte rovnou z kanceláře někam na večeři a opravit jen make-up nestačí. No a pro rychlý moment relaxace mám i kolagenové pásky pod oči Wake Me Up od Magicstripes. Sklenice vody s citronem a pár minut relaxace s páskami je pro vzhled i energii lepší než deset kafí. S unaveným pohledem byznys neuděláte.

Takže do třetice soukromí. Nejsoukromější. Alex, co vaše koupelna a péče v ní?

Dávám si velký pozor na vlasy. To, že poškození struktury vlasů osuškami, hřebeny, gumičkami a sponkami se na špatném vzhledu vlasů projeví často více než špatně zvolená kosmetika, vím dávno a dávám si velmi pozor. Jsem nadšená z profesionálních sponek do vlasů pro pomoc při stylingu. Přesně takové, jaké mají modelky v zákulisí přehlídek. Nenechají po sobě jedinou stopu. A pomalé přirozené schnutí vlasů v jemném turbanu – přesně v souladu s posledními trendy. Obě vychytávky jsou z novinek od Sachajuan. No a jsem nadšeným fanouškem a obdivovatelem výsledků LED masek od MZ Skin. Doporučuji!

OBJEVIT VŠECHNY PRODUKTOVÉ TIPY ALEX

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený michael kovacik (@michaelkovacik)