Jaké kosmetické produkty nesmějí chybět v letní cestovní tašce Kristíny Nociarové?

Kristína Nociarová (n0cka), brand a mediální konzultantka, fanynka minimalismu, italských chrtů a perfektní kosmetické péče. Vyzkoušela širokou škálu produktů z nabídky Bomton Beauty, a proto jsme se zajímali, které z nich považuje pro prázdninovou sezonu za naprosto top.

Co je pro vás v kosmetice naprostou nezbytností, bez které si nedovedete představit den?

Pokud mluvíme o tváři, jsou to jednoznačně hydratace, jemný blush a nude rtěnka. Víc nepotřebuji. Co se týče péče, mým must-have na denní bázi je suchý šampon. Ten od Sachajuan (Volume Powder) naprosto nedám dopustit. Mým jemným vlasům dodává objem a strukturu. Vždy se po jeho aplikaci cítím o něco krásnější.:)

Jaký beauty trend vás právě teď nadchnul?

Velmi mě baví téma hedvábí a to, že se jeho vlivu na krásu a dokonce i mladistvý vzhled věnuje v poslední době mnohem více pozornosti. Je to opravdu beauty game changer. První věc, po které jsem sáhla, byly SLIP SCRUNCHIES, které nejen perfektně sepnou vlasy, ale především je absolutně netřepí, nelámou a nevysušují. Kromě toho vypadají absolutně luxusně. Aktuálně mám na wishlistu také hedvábné „beauty“ povlečení. Ach!

Co pár vašich osobních kosmetických tipů na léto a cesty?

Vlastně mohu rovnou sepsat obsah kosmetické taštičky, kterou si beru na každý letní víkend nebo dovolenou. Co kousek, to promyšlená vychytávka. Nechybí v ní ošetřující hřeben Sachajuan, který po plavání nejlépe rozčeše vlasy (a díky vyleštěnému povrchu je nepotrhá). Necestuji bez hedvábné masky na oči, o kterou se ovšem často dělím se svým mužem (ráda :). Pak bezoplachový kondicionér Sachajuan – ten produkt „mi-lu-jem“! A nakonec, v létě nemohu jinak – celá linie Ocean Mist od Sachajuan. To je moje srdcovka a kombinuji v ní péči i styling.

Jak a kde trávíte toto léto?

Většinu tohoto léta trávím pracovně. Volné víkendy utíkám do přírody s našimi zvířaty. Vypnout na delší čas se chystáme až na konci srpna, ve stylovém středomořském domečku na chorvatském pobřeží. Pokud splní naše sny, ráda budu sdílet doporučení.

OBJEVIT VŠECHNY PRODUKTOVÉ TIPY KRISTÍNY